-
Aticoke
˘
v marinadi in rastlinskem olju
obogatenim z olivnim oljem.
Aticoke veljajo za
Ponudimo jih lahko kot predjed z belim
kruhom ali dodamo različnim solatam.
kulinarično specialiteto.
Sladko-pekoce rdece paprike
polnjene s svežim sirom v rastlinskem olju
˘
˘
obogatenim z olivnim oljem.
-
feferoni
Rdeči makedonski
Rdeci pekoci feferoni
polnjeni s svežim sirom v rastlinskem olju.
polnjeni s svežim ovčjim sirom.
˘
˘
Odlični so kot priloga k hladnim narezkom.
Ponudimo jih lahko za predjed ali pa
popečene kot prilogo k mesu.
-
Zeleni feferoni
polnjeni s svežim
Sladko-pekoce rdece paprike
polnjene s svežim sirom v rastlinskem olju
ovčjim sirom v rastlinskem olju obogatenim
z olivnim oljem.
obogatenim z olivnim oljem na posteljici iz
rdečih feferonov.
Te zelo okusne olive rastejo v sončnih
nasadih na jugu Španije. Ponudimo jih lahko
kot predjed ali dodamo različnim solatam.
Ponudimo jih lahko tudi k različnim
Zelene olive
polnjene s svežim sirom
v rastlinskem olju obogatenim z olivnim oljem.
˘
˘
narezkom.